Verzenden & retourneren

Verzending

Bestellingen worden binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. Jouw bestelling wordt verstuurd via Post NL in een envelop met bubbeltjesplastic of een brievenbusdoosje. The Paper Fig rekent geen verzend- en administratiekosten voor bestelling via brievenbuspost. U heeft de mogelijkheid om voor verzending met Track & Trace te kiezen, dit kost €3,95.

Betaling

Bij The Paper Fig heeft u de mogelijkheid om op twee manieren te betalen, middels iDEAL of per bankoverschrijving. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd.

Bestellen vanuit het buitenland

Voor alle bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa rekenen wij een vast bedrag van €3,- aan verzendkosten. Voor betalingen vanuit het buitenland kunt u afrekenen via Ideal of u gebruikt de volgende gegevens voor een bankoverschrijving:

IBAN NL78 INGB 0006 6087 78
BIC INGBNL2A

Retour/ruilen

Ieder artikel van The Paper Fig is uniek en met de hand gemaakt. Daarom kan het iets afwijken van de foto op de website. De materialen waarmee wij werken zijn zorgvuldig geselecteerd. Het gebruikte goud- en zilverkleurige metaal is niet gemaakt van edelmetaal zoals goud of zilver. Deze metalen kunnen daarom in contact met water verkleuren.

Wanneer u niet tevreden bent met het product, moet u dit binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden via het onderstaande formulier. Vermeldt het ordernummer, het artikel dat je wilt retourneren en je volledige naam. Na ontvangst van de bestelling dien je het artikel, ongedragen en in een goed beschermende verpakking, binnen 14 dagen aan ons retourneren.

De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening. Wij adviseren alles aangetekend te versturen (€7,-). Op deze manier ben je altijd verzekerd dat de bestelling bij ons aankomt. Wij kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen en onbeschadigd zijn. Terugbetaling gebeurd binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde bedrag.

Retouradres:
The Paper Fig
Lindehoevelaan 3
2991EL Barendrecht

Onderhoudstips

Wij verkopen geen echt goud of zilver, de kans bestaat dus dat de producten naar verloop van tijd minder mooi worden. Dit zal bij de ene persoon sneller gaan dan andere, dit heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je items hierbij een aantal tips:

  • Niet met de zonnebrilkoordjes om gaan douchen of zwemmen.
  • Doe eerst parfum, hairspray en bodylotion op en daarna pas je zonnebrilkoordje om.
  • Bewaar je zonnebrilkoordje in een droge ruimte i.v.m. vocht.

Retour/ruilen contactformulier